Hälsokväll 28 mars 2017

2017-03-28SKEW

Klicka på affischen för att se den i full storlek

Varmt välkommen att delta på årets tredje Hälsokväll. Snön smälter och dagarna blir allt längre, därför tycker vi att det passar extra bra med ett mattema inspirerat av vårens dofter och smaker. Efter matdemon kommer Robert Karlsson att prata lite om hur man på bra och effektiva sätt kan bryta dåliga vanor. Kvällen avslutas i vanlig ordning med en god måltid på de rätter som inledningsvis demonstrerats. Självklart vill man inte missa detta, så ta med en vän och kom och dela glädjen med oss!

Tid: Tisdag 28/3 kl 18.00
Plats: Nyhyttans Adventkyrka ||klicka här för vägbeskrivning||

Mattema: Vårens smaker
Matdemonstratörer: Izabella Nordstrand och Caroline Forsberg

Talare: Robert Karlsson
Tema: Bryt dåliga vanor

Pris per person: 50 kr (inkluderar tryckt recepthäfte, matdemo, hälsoföreläsning och måltid). Barn upp till 12 år gratis.
Anmälan via SMS till: 076-781 86 33 (ange samtliga personers namn)
Anmälan via e-post: halsokvallinfo@gmail.com (ange samtliga personers namn)

OBS! Anmälan sker helst senast kvällen före arrangemanget!

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/85/152585/nyhyttansadventkyrka.ironridge.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399